Logo Søg Luk menu
 

AkupunkturAkademiet


Adresse Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
 
Email: Camilla@akupunkturakademiet.dk
Hjemmeside: www.akupunkturakademiet.dk
 
Telefon: 60674526
Fax:
Træffetid: Alle hverdage – læg evt. besked og vi ringer tilbage
 
Ansvarlig: Camilla Gliemann
Etableringsår: 2001
 
Varighed:
 
Optagelseskrav: Vi optager alle, som er interesserede i at få et godt fundament i Akupunktur og Kinesisk Medicin, uanset forudsætninger. Dog skal undervisning i Anatomi/fysiologi være påbegyndt inden opstart, medmindre du er sundhedsfagligt uddannet og kan få merit.
 
Profil: Når du tager din uddannelse på AkupunkturAkademiet, bliver du en del af et studiemiljø, hvor alle studerende møder hinanden og samarbejder, på tværs af hold og årgange. Vi har hele tiden 5 hold i gang, så der er god mulighed for at indhente undervisning, du evt. er gået glip af, f.eks. på grund af sygdom. Du er nemlig altid velkommen til at tage undervisning, du allerede har haft igen på det efterfølgende hold. Det kan være, du går glip af en dags undervisning om torsdagen – så vil du have mulighed for at kunne få den samme undervisning på weekendhold i stedet.
Vores lokaler ligger lidt udenfor Aarhus, hvor det er nemt at komme til med bus, og der er masser af gratis parkeringspladser. Det er også muligt at overnatte på skolen, eller låne lokaler til øve/studiegruppe hvis du skulle have brug for det. Vi tror på, at det giver et godt, bredt fundament at have forskellige undervisere med forskellige kompetencer. Derfor har vi en mangfoldig lærerstab fra ind- og udland. 2 gange om året kommer vores underviser fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine i sydvest Kina og underviser vores studerende, og vi har flere undervisere, der både er veluddannede Akupunktører og har sundhedsfaglig baggrund, f.eks. læge, jordemoder og fysioterapeut.

Mens du er i gang med selve uddannelsesforløbet, har vi en lang række gratis arrangementer som du kan deltage i. Det er naturligvis helt frivilligt. Overvejer du at tage en Akupunkturuddannelse hos os, anbefaler vi at du kommer og er med til undervisningen en dag, så du kan få et indtryk af, hvem vi er, og hvordan vi gør. Vi afholder selvfølgelig også løbende helt uforpligtende informationsmøder. Vi glæder os til at se dig!
 


Timetal ved optagelse i år 2016
Teoretisk undervisning (inkl. face-to-face undervisning): 601 timer
Selvstudie:928 timer
Klinisk praksis: 233 timer
I alt: 1716 timer
Samlet varighed: 2 år
Samlet pris: 66.500 kr
Inklusive: 6 obligatoriske lærebøger, kompendier og andre undervisningsmaterialer, undervisning, opgaveretning, praktik i AkupunkturAkademiets Klinik (48 timer), lokaler, kost og logi i forbindelse med eksterne weekender, eksamensafgift til Praktiserende Akupunktører, administration, førstehjælp, orientering om andre behandlingsformer (50 timer), psykologi (50 timer), kliniketablering (10 timer) m.v.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer