Logo Søg Luk menu
 

København og Aarhus Akupunkturskole


Adresse Nørre søgade 27A, 1tv, 1370 Kbh K
Frederiksbjerg Torv 2, 8000 Aarhus
 
Email: mail@kbh-aku.dk
Hjemmeside: www.kbh-aku.dk
 
Telefon: 4128 3710
Fax:
Træffetid: Hverdage 8-15
 
Ansvarlig: Nikolaj Nørgaard
Etableringsår: 2009
 
Varighed:
 
Optagelseskrav: Udover de generelle krav for en PA skole, så kræves indsendt ansøgningsskema, samt optagelsessamtale med en af skolen ledere.
 
Profil: En helt unik uddannelse med masser af praktik baseret på et solidt teoretisk fundament.

På skolen gør vi meget ud af at integrere østlig og vestlig medicin i akupunkturuddannelsen, så du kan forstå akupunkturen fra flere vinkler. Undervisningen følger planen for den klassiske TCM (Traditionelle Kinesiske Medicin) uddannelse, og forklares desuden ud fra vestligt naturmedicinsk forståelse af sammenhænge i kroppen. Dette gør dig som uddannet akupunktør efterfølgende stærk i at kommunikere både med klienter/patienter og kolleger indenfor både alternativ og konventionel medicin.

Akupunktur er fint håndværk, og vi gør meget ud af at vores elever bliver dygtige praktikere. Derfor vil du allerede fra første undervisningsdag begynde den praktiske træning med palpation og nåle. Dette gør dig stærk i både praktisk diagnostik og behandling. Ud over alle de klassiske meridianer og akupunkturpunkter, får du også indgående kendskab til ren vestlig medicinsk akupunktur via muskler og nerver.

Både på vores skole i København og Aarhus har vi fået samlet et stort team af de bedste undervisere Danmark. Skolen kræver at de undervisere der er tilknyttet skolen løbene holder sig opdateret med den nyeste viden inde for de fag de underviser i.


Timetal ved optagelse i år 2016
Teoretisk undervisning (inkl. face-to-face undervisning): 976 timer
Selvstudie: 1650 timer
Klinisk praksis: 674 timer
I alt: 2475 timer
Samlet varighed: 2 år/3 md
Samlet pris: 69.900 kr. eller 2.585,- pr. måned
Inklusiv: Alt - undtagen PA´s eksamengebyr på 1000 kr.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer