Logo Søg Luk menu
 

Lasota Terapi Akademi (Fredericia – København – Aalborg)


Adresse Nørre Allé 11, 7000 Fredericia
Nygårdsplads 21 2605 Brøndby
Thistedvej 58, 9400 Nørresundby.
 
Email: info@lasota.dk
Hjemmeside: www.lasota.dk
 
Telefon: 7591 5758
Fax:
Træffetid: 07:30-15:00 (man-fredag)
 
Ansvarlig: Jan Lasota
Etableringsår: 1995
 
Varighed:
 
Optagelseskrav: Hvis du søger optagelse på akupunktur uddannelsen skal du på en eller anden måde være påbegyndt anatomi/fysiologi når du starter, medmindre du har en sundhedsfaglig uddannelse (sygeplejerske, fysioterapeut, Socialogsundhedsassistent etc.) og kan dermed få merit.
For akupunktur uddannelsen kræver det, at du kan læse og skrive dansk, men har du et handicap, f.eks. hvis du er hørehæmmet eller synshandicappet skal du ikke lade dig begrænse. Vi har uddannet flere døve og blinde, som har fået en terapeutisk uddannelse. Er du svær ordblind, kan vi også hjælpe med forskellige tiltag.
Profil: Lasota Terapi Akademi er en af Danmarks største skoler og er landsdækkende med flere afdelinger. Vi tilbyder en bred vifte af private sundhedsuddannelser. Der er over 20 forskellige faglærere tilknyttet, med hver deres speciale.

Lasota Terapi Akademi er kendt for at have styr på tingene, således du som elev kan koncentrere dig om dit studie. Du modtager fagplan for hele studiet første dag du er her, bøger, opgavehæfter osv., og alle materialer i uddannelsen er inkluderet i uddannelsesprisen.

Vores undervisning er primært ”face to face”, da vi tror på, at terapeutiske uddannelser kræver opmærksomhed og nærvær. Alligevel følger vi med tiden, og tilbyder interaktiv Elevintra til vores elever, hvor alle lektionerne ligger, faglærernes noter, videoer, opgaver mv.

Lasota Terapi Akademis akupunkturuddannelse tager udgangspunkt i de kinesiske principper, med stor respekt for faget. Her vil du lære hvordan den asiatiske medicin oprindelig var tænkt. Vi stiller høje krav til os selv, og vores elever, således at en uddannet akupunktør fra Lasota Terapi Akademi føler sig godt rustet i enhver henseende. Akupunktur uddannelsen opfylder alle de nye optagelseskrav for både PA og DA, og kører fuldt ud efter ETCMA kravene, som er en europæisk standard for akupunktører. Når du er færdig med din uddannelse, har du mulighed for at efteruddanne dig i Kina, i 10-14 dage på et kinesisk universitet.


Timetal ved optagelse i år 2016
Teoretisk undervisning (inkl. face-to-face undervisning): 800 timer
Selvstudie: 2400 timer
Klinisk praksis: 400 timer
I alt: 3600 timer
Samlet varighed: 3 år
Samlet pris: 108.000 kr (betales ratevis i perioden)
Inklusiv alt: Bøger, Andet uddannelsesmateriale, Eksamensgebyr, alle andre udgifter

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer