Logo Søg Luk menu
 

Viborg Helsepraktik


Adresse Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg
 
Email: info@viborghelsepraktik.dk
Hjemmeside: www.viborghelsepraktik.dk
 
Telefon: 40 14 54 54
Fax:
Træffetid: Se åbningstider på vores hjemmeside
 
Ansvarlig: Skoleleder Alice Kallesøe
Etableringsår: 2008
 
Varighed:
 
Optagelseskrav: Du er minimum 18 år, forstår og taler dansk, har mod og lyst til en uddannelse indenfor alternativ behandling. Derudover, så stiller vi ikke andre krav end de af PA beskrevne.
 
Profil: Viborg Helsepraktik udbyder uddannelser til Lægeeksamineret fodplejer, Lægeeksamineret Kosmetolog, Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Terapeutisk Massør, Registreret Akupunktør og Zoneterapi uddannelse. På skolen kan også læses Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Psykologi. Ligeledes tilbydes en bred vifte af kurser indenfor forskellige sundhedsfaglige områder.

Alle uddannelserne kan sammenstykkes, så man kan opnå momsfritagelse jf. Skats regler samt søge om godkendelse som Registreret Alternativ Behandler. Alle uddannelserne er på et højt fagligt niveau hvor underviserne har mange års klinisk erfaring.

Efter endt uddannelse er det muligt at starte som selvstændig med egen klinik eller indgå i klinikfællesskab. Der er i dag stor mangel på disse faggrupper, og med fokus på sundhed, velvære og livskvalitet følger også større fokus på at passe og pleje sin krop.

Viborg Helsepraktik er privat ejet og drives af Alice L. Kallesøe og Allan L. Sloth. Uddannelsesniveauet på skolen er højt og målet er, at de færdiguddannedes kvalifikationer gør dem i stand til at yde en optimal behandling, tilpasset den enkelte klients problemer og behov.

Skolen og klinikken er indrettet i 700 m2 lyse og venlige lokaler i det nye Sundhedscenter i Viborg centrum, kun 2 minutters gang fra banegård og rutebilstation, stedet er selvfølgelig røgfri og omgangstonen er venlig, høflig og kundemindet.
 


Timetal ved optagelse i år 2016
Face-to-face undervisning: 1005 timer
Selvstudie: 600 timer
Klinisk praksis: 101 timer
I alt: 1706 timer
Samlet varighed: 1 år og 6 md
Samlet pris: 49.500 kr
Inklusiv: Andet uddannelsesmateriale, Eksamensgebyr, Andre udgifter
Ekslusiv: Bøger – ca. pris 4.200 kr.

Timetal ved optagelse i år 2017
Face-to-face undervisning: 1005 timer
Selvstudie: 600 timer
Klinisk praksis: 101 timer
I alt: 1706 timer
Samlet varighed: 2 år
Samlet pris: 59.500 kr
Inklusiv: Andet uddannelsesmateriale, Eksamensgebyr, Andre udgifter
Ekslusiv: Bøger – ca. pris 4.200 kr.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer