Logo Søg Luk menu
 

Holbæk Køge Zonecollege


Adresse Jernbaneplads 2, 2. sal
4300 Holbæk
eller
Astersvej 23A
4600 Køge
 
Email: info@zcdskole.dk
Hjemmeside: www.zcdskole.dk
 
Telefon: 24 40 40 18
Fax:
Træffetid:
 
Ansvarlig: Mette Olsen
Etableringsår: Køge 1989, Holbæk 1995
 
Varighed:
 
Optagelseskrav: Alle er velkomne, MEN du skal dog enten have bestået 200 timers Anatomi/ Fysiologi og 100 timers Sygdomslære inden akupunktur uddannelsen er slut, ELLER få merit for anatomi, anatomi og sygdomslære, hvis du har en uddannelse hvor disse fag indgår, f.eks. sygeplejerske eller social og sundhedsassistent mv., eller du har måske fagene fra en anden alternativ uddannelse.
 
Profil: Igennem de sidste 20-25 år har skolerne i Holbæk og Køge uddannet professionelle alternative behandlere. Kendetegnende for de behandlere som uddannes her, er høj faglighed, professionalisme og godt hånsværk Hos Zonecollege ZCD kan du uddanne dig til, akupunktør, zoneterapeut ,massør eller kraniosakral terapeut. Vores overordnede mål er at uddanne terapeuter af høj kvalitet, som er drevet af lysten til at hjælpe andre mennesker med deres kompetencer inden for alternativ behandling.

Hos Zonecollege ZCD, Køge – Holbæk, går vi ikke på kompromis med vores uddannelser. Derfor finder du hos os professionelle undervisere.

Claus Sørensen er vores hovedunderviser, han er en af de ganske få i Danmark som har en universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Claus underviser i pulsdiagnose SHEN HAMMER systemet, denne diagnoseform indgår som en væsentlig del af uddannelsen.

Den form for akupunktur Claus behandler med, er en integreret stil. Overordnet tales om Traditionel Kinesisk

Akupunktur (mere symptom relateret) og Fem Elements Akupunktur (mere konstitutions relateret). Begge stilarter har deres forcer/styrker og Claus trækker på begge, og begge stilarter er ligeledes integreret i uddannelsesforløbet der tilbydes på Zonecollege ZCD i Køge, Holbæk.
 


Timetal ved optagelse i år 2016
Face-to-face undervisning: 445 timer
Selvstudie: 890 timer
Klinisk praksis: 233 timer
I alt: 1568 timer
Samlet varighed: 3 år/1 md
Samlet pris: 79.850 kr
Du har mulighed for at afbetale din uddannelse f.eks med ca. 2.000 kr om måneden
Tilvalg: Anatomi, fysiologi 200 timer: 11.500 kr, Sygdomslære 100 timer: 5.750 kr, Psykologi 50 timer: 7.500 kr
Eksklusiv: Bøger, kopi uddannelsesmateriale og forsikring. Elevforsikring for hele uddannelsen: 600 kr. Bøger (anslået 2.700). Kopimateriale (anslået 800 kr)
Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer