Logo Søg Luk menu

OM FORENINGEN

Professionel Akupunktur - Registrerede Akupunktører RAB

På denne hjemmeside kan du finde den nærmeste akupunktør og klikke dig ind på dennes personlige hjemmeside, blive orienteret om akupunkturens historie, få oplysninger om Praktiserende Akupunktørers uddannelse, se hvilke behandlingsmetoder medlemmerne udfører, sende meddelelser til foreningen og meget mere.

Landsorganisationen blev stiftet i 1991, hvor 2 eksisterende organisationer sluttede sig sammen ud fra ønsket om at kunne stå stærkere i argumentationen for at få akupunktur anerkendt som behandlingstilbud i det danske sundhedssystem.

Flere og flere benytter akupunktur

Akupunkturen er i dag genstand for en stigende interesse, der for blot en kort årrække tilbage var utænkelig. Flere og flere ønsker at bruge akupunktur til at afhjælpe forskellige lidelser og gener, andre for at få rettet op på ubalancer eller for øget velvære.

Tal fra 2010 viser, at 24 % af danskerne har benyttet en akupunktør - og heri er ikke medregnet akupunktur givet af læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, sygeplejersker og jordemødre. Akupunktur er nu den næstmest brugte alternative behandlingsform, kun overgået af massage.

Sikker akupunktur behandling

Ved at søge et af Praktiserende Akupunktørers medlemmer er man sikker på, at der i behandlingen kun anvendes sterile engangsnåle, og at behandleren er veluddannet og godkendt som akupunktør samt godkendt som registreret  akupunktør.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk