Logo Søg Luk menu
 

MEDLEMSKRAV

Krav til medlemmer for at opretholde medlemskab i Praktiserende Akupunktører (PA)Efteruddannelse:

Aktive PA-medlemmer skal gennemføre 48 timers akupunktur-relevant efteruddannelse hvert tredje år. Det er en betingelse for opretholdelse af medlemskab og RAB-registreringen, at du opfylder dette krav. For aktive PA-medlemmer er det ligeledes et krav, at førstehjælp opdateres hvert tredje år. Disse timer tæller ikke med som efteruddannelse.

3-års perioden begynder når du optages i PA som aktivt medlem. 

Du skal kunne dokumentere 48 timers efteruddannelse indenfor de sidste 3 år fra den pågældende dags dato.De 48 timers efteruddannelse for hver 3-årige periode kan opnås på flere måder.

  • Alle timerne tages som akupunktur-relevant efteruddannelse. 
  • Op til 20 timers ”kigge-praktik” godkendes (en studerende fra PA-godkendte skoler følger dine behandlinger på klinikken (2 timers ”kigge-praktik” svarer til 1 efteruddannelsestime)


Følgende fagområder tæller som efteruddannelse:

  • Akupunktur (alt til faget hørende)
  • Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære, Medicinlære
  • Psykologi, Kommunikation.


Førstehjælp

Et gyldigt førstehjælpsbevis er et krav for at opnå RAB/SA godkendelse og momsfritagelse og dermed også et krav for medlemskab af Praktiserende Akupunktører (PA).

Vedligeholdelseskursus hvert 3. år er ligeledes påkrævet for at kunne opretholde medlemskabet.

Læs evt. mere her.Tavshedspligt:

Medlemmerne har tavshedspligt mht. oplysninger om private forhold og andre fortrolige oplysninger, som akupunktøren gennem sin faglige virksomhed får om klienterne.Krav og påbud:

Medlemmerne forventes at overholde disciplinære krav og påbud, fremsat af foreningens bestyrelse eller Etisk Råd i sager af principiel/kollegial betydning. Endvidere skal medlemmerne overholde/efterleve PAs vedtægter og etiske retningslinjer samt regler for god klinisk praksis.Flytning:

Ændring af adresse, tlf. nr., e-mail mv. opdateres af akupunktøren selv på profilsiden på aku-net.dk.Yderligere information:

Kontakt sekretær Ann Jette på: riis@aku-net.dk - tlf. 6166 1071.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer