Logo Søg Luk menu
 

Velkommen til skoleprofilsiden


På de underliggende sider finder du alle de Akupunkturskoler, som Praktiserende Akupunktører (PA) samarbejder med – i daglig tale – PA godkendte skoler.

 

Alle PA godkendte skoler leverer en akupunkturuddannelse på  højt niveau, som ligger væsentligt over minimumskravene i RAB registreringsordningen (250 timer)

 

Formålet med skolesiden er at sikre en gennemskuelighed for nye  akupunktur studerende i forhold til de enkelte skolers uddannelsestilbud.

Således kan den studerende læse om skolernes værdier og hvordan, de tilrettelægger deres uddannelsesforløb.

 

Ved at klikke på skolenavnet, får du adgang til  PA’s skoleprofil, hvor alle oplysninger er direkte sammenlignelige for alle skolerne.

På skolernes profilside står alle kontaktoplysninger, så du selv kan finde flere informationer om de enkelte skoler. Herunder: lektionsplan, forudsætninger for optagelse på skolen, anden obligatorisk uddannelse, forberedelse under uddannelsen, betalingsvilkår mm.


Aftalegrundlag:

De godkendte skoler og PA har indgået en samarbejdsaftale ’Aftalegrundlaget’

Læs hele Aftalegrundlaget her:

 

Studenterråd:

De PA-godkendte skoler er forpligtet til at vælge en studenterrådsrepræsentant, der indgår i et samarbejde imellem PA og studenterrådsrepræsentanterne fra de øvrige PA-godkendte skoler. 

Praktiserende Akupunktørers skole- og uddannelsesudvalg afholder fællesmøde med studenterrådsrepræsentanterne to gange om året via Skype.

Møde datoer og tider vil være tilgængelige på aku-net fem år frem i tiden.

Se datoer her.


Hvilken skole skal du vælge?

Det spørgsmål er der kun én der kan svare på - og det er dig. Vælg udfra dine egne kriterier og besøg eller snak med skolerne - det giver dig et bedre overblik til dit valg.

 

Vi håber oversigten vil inspirere dig til at vælge den skole, der passer til dine forventninger og behov.

 

God fornøjelse med dit studieforløb på en PA godkendt skole.

 

 

Skole-og uddannelsesudvalget:

Formand Henrik Reinholdt (hr@aku-net.dk)

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer