Logo Søg Luk menu
 

Velkommen til skoleprofilsiden


Praktiserende Akupunktører (PA) samarbejder med 3 akupunkturskoler i Danmark - i daglig tale kaldt: PA- godkendte skoler.

Alle PA-godkendte skoler leverer en akupunkturuddannelse på højt niveau, som ligger væsentligt over minimumskravene i RAB registreringsordningen på 250 timer.

Formålet med skolesiden er at sikre en gennemskuelighed for nye akupunkturstuderende i forhold til de enkelte skolers uddannelsestilbud. 
Således kan den studerende læse om skolernes værdier og hvordan, de tilrettelægger deres uddannelsesforløb.

Du kan læse mere om hver af de PA-godkendte skoler ved at gå til deres hjemmesider (klik på linket):
Nordisk Akupunktur Uddannelse

København og Aarhus Akupunkturskole 

World Medicine


Vedtægter for skoler: 

De godkendte skoler har indgået en samarbejdsaftale med PA, og forpligter sig til at overholde ’Vedtægter for samarbejde mellem PA og godkendte skoler’, som bl.a. definerer de minimumskrav, der er til bl.a. uddannelseslængde, timetal, pensum, eksamen, censorer og undervisere.


Studenterråd:

De PA-godkendte skoler vælger hver en studenterrådsrepræsentant, der indgår i et samarbejde imellem PA og studenterrådsrepræsentanterne fra de øvrige PA-godkendte skoler.

Praktiserende Akupunktørers skole- og uddannelsesudvalg afholder fællesmøde med studenterrådsrepræsentanterne to gange om året via Skype.


Hvilken skole skal du vælge?

Det spørgsmål er der kun én der kan svare på - og det er dig. Vælg udfra dine egne kriterier og besøg eller snak med skolerne - det giver dig et bedre overblik til dit valg.

 

Vi håber oversigten vil inspirere dig til at vælge den skole, der passer til dine forventninger og behov.

 

God fornøjelse med dit studieforløb på en PA godkendt skole.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer