Logo Søg Luk menu
 

København og Aarhus Akupunkturskole


Adresse Nørre søgade 27A, 1tv, 1370 Kbh K
Frederiksbjerg Torv 2, 8000 Aarhus
 
Email: mail@kbh-aku.dk
Hjemmeside: www.kbh-aku.dk
 
Telefon: 5388 3839
Fax:
Træffetid: Hverdage 8-12
 
Ansvarlig: Nicholas Garner & Lars Schuster
Etableringsår: 2009
 
Profil: En helt unik akupunktur-uddannelse med masser af praktik baseret på et solidt teoretisk fundament.

På skolen har vi dygtige og inspirerende undervisere, så du er sikret en akupunktur-uddannelse i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) af højeste kvalitet. Skolen har som et mål at bygge bro og integrere østlig og vestlig medicinsk forståelse hvilket betyder at diagnoser, sygdomme og symptomer beskrives ud fra begge menneske og kropsforståelser. Som uddannet akupunktør gør det dig efterfølgende stærk i at kommunikere med klienter, patienter og kolleger indenfor både alternativ og konventionel medicin.

Akupunktur er fint håndværk, og vi gør meget ud af at vores studerende bliver dygtige praktikere. Derfor vil du allerede fra første undervisningsdag begynde den praktiske træning med palpation og nåle. Dette gør dig stærk i både praktisk diagnostik og behandling. Ud over alle de klassiske meridianer og akupunkturpunkter får du også kendskab til nyere vestlig-medicinske akupunktur-teknikker relateret til muskler og nerver. Uddannelsens forløb er en kontinuerlig faglig og personlig udvikling, og skolen kombinerer teori og praksis i hele forløbet på en levende og lærerig måde med dig i centrum.

På skolerne i København og Aarhus sikrer underviserne at alle studerende opnår et højt fagligt niveau, ved at trække på deres erfaringer fra både det alternative og etablerede system, og løbende at holde sig opdaterede med den nyeste viden inde for de fag de underviser i.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer