Logo Søg Luk menu
 

Medical Acupuncture Denmark /Jiewei Chen


Adresse Eskildsgade 31, 1657 KBH
Fensmarks Alle 6, 3520 Farum
 
Email: info@medicalacupuncture.dk
Hjemmeside: www.medicalacupuncture.dk
 
Telefon: 2424 1088
Fax:
Træffetid: 8:00 - 19:00
 
Ansvarlig: Jiewei Chen
Etableringsår: 2006
 
Profil:

Medical Acupuncture Denmark er udtrådt af PA-samarbejdet pr. 02.10.18


Medical Acupuncture Denmark er en akupunkturskole baseret påKinesisk Medicinsk. Skolen ejes og drives af Jiewei Chen. Jiewei Chen er uddannet i Medicin fra Kina.
Undervisningen er baseret på TCM (Traditional Chinese Medicin) og på GreenTCM teknikker Jiewei Chen har udviklet efter mange års erfaring, i Kina såvel som i Danmark.

Medical Acupuncture Denmark tilbyder kvalificerende uddannelser i: Akupunktur, Tuina Massage, Zoneterapi, Kinesisk Urtemedicin.

Der er undervisning både for begyndere og viderekomne. Medical Acupuncture Denmark henvender sig til dig der ønsker at være professionel behandler og som ønsker en særlig kvalificeret uddannelse. Der kræves ingen forudgående sundhedsfaglige kompetencer – kun en lyst til at studere, dygtiggøre dig og blive blandt de bedste indenfor dit felt.
Medical Acupuncture Denmark tilbyder således undervisning på et meget højt fagligt niveau. Foruden Jiewei Chen, der er den faste underviser på uddannelserne, benytter skolen sig også af kinesiske læger som undervisere. De er alle specialister inden for deres fagområder og fungerer som gæstelærere i undervisningen.

Medical Acupuncture Denmark benytter sig af en bred vifte af undervisningsmetoder, som gør uddannelserne meget afvekslende. Ud over den traditionelle klasseundervisning, anvendes også principper fra mesterlæren, hvor du følger behandlinger i vores egen klinik. Metoden højner din dygtighed og sikrer at du får et optimalt udbytte af din indsats.

Derudover har Jiewei Chen udviklet sin egen behandlings- og undervisningsmetode, som gør det endnu nemmere - endnu mere effektivt - at lære akupunktur. Derfor er det muligt for os, med hjælp fra specialiserede undervisere og metoder, at gennemføre vores uddannelser på væsentligt kortere tid end normalt, samtidig med at du lærer Kinesisk Medicin som en "ægte" kineser.
 

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer