Logo Søg Luk menu
 

Nordisk Akupunktur Uddannelse


Adresse Vadstrupvej 53, 1. sal
2880 Bagsværd
 
Email: vibeke@bergfors.dk
Hjemmeside: www.noakud.dk
 
Telefon: 20 24 14 37
Fax:
Træffetid: Træffes hver dag
 
Ansvarlig: Vibeke Bergfors
Etableringsår: 2006, overtaget af Vibeke Bergfors 2014
 
Profil: Vi tilbyder en 3 årig intensiv uddannelse i klassisk akupunktur på højt fagligt niveau, hvor vi lægger stor vægt på at de studerende tillige udvikler praktiske færdigheder, og introduceres til de naturlige kompetencer der forventes af en veluddannet akupunktør, herunder etik, empati, kommunikation og hygiejne.

Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere, såvel indenfor akupunktur samt undervisningserfaring.

Vi er stolte over, at have 2 undervisere som har taget en kandidatgrad i kinesisk medicin på et europæisk universitet, de eneste 2 akupunktører i Danmark, Nigel Ching og Mette Heinz.

Uddannelsen foregår i weekender, ca hver 3. weekend. Det samlede timetal i 2017 er for teoridelen 1386 timer, og for praktikdelen er det 1092 timer incl. selvstudie. Det vil sige et samlet timetal på 2478 timer.

Du er meget velkommen til at besøge os for en uforpligtende samtale, hvor du også kan høre nærmere om uddannelsen og se vores lokaler. Du kan aftale tid til et møde på vibeke@bergfors.dk

Nordisk Akupunktur Uddannelse byder velkommen til elever fra ZCD Køge fra og med 2019.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer