Logo Søg Luk menu
 

AURICULOTERAPIAuriculoterapi har sin oprindelse i 1950’ernes Frankrig.


I Lyon fandt lægen Paul Nogier efter mange års studier ud af, at øret afspejler hele kroppen og dens organer. Paul Nogier blev indstillet til Nobelprisen i Medicin for sine opdagelser i 1996.


Hvis man ser øret, skal man forestille sig et menneske i fosterstilling med hovedet nedad. Det vil sige, at øreflippen er hovedet, midterstykket af øret er kroppen med rygsøjlen, som løber langs den hårde kant yderst på øret. Arme, skuldre, og de indre organer samt forskellige kirtler sidder placeret, ud fra hvor rygsøjlen er at finde. Toppen af øret repræsenterer benene, fødderne og hænderne samt halebenet og underlivsorganerne.

øre med akupunkturnåle i


Behandlinger med øreakupunktur

Øreakupunktur er effektiv mod stort set alt, men mange benytter sig af behandlingsformen i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led og mod diverse ubalancer i kroppen. Herudover er øreakupunktur også effektiv til tobaksafvænning og vægttab, og øreakupunktur er ligeledes en hurtigvirkende behandlingsform.

 

 

Når man kender til placeringerne af kroppens forskellige organer, nerver, kitler osv., kan man starte behandlingen med øreakupunktur ved at sætte små nåle i punkterne på ørerne. Hvert punkt repræsenterer de steder i kroppen, hvor man oplever ubalance.

Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer