Logo Søg Luk menu
 

Nåle til akupunktur

Ordet ‘akupunktur’ kommer fra de latinske ord ‘acus’ og ‘pungere’, som betyder henholdsvis ‘nål’ og ‘at stikke’. Navnet beskriver således selve behandlingsformen


Akupunktur trods nåleskræk

Nogle danskere lider af nåleskræk og lader sig derfor afholde fra at prøve akupunktur. Akupunkturbehandling kan dog sagtens modtages, selvom du har nåleskræk.

 

Langt de fleste, som er bange for nåle, forbinder deres skræk med injektionsnåle. Akupunkturnåle adskiller sig dog væsentligt fra de nåle, du kender fra medicinsk behandling hos læge eller sygehus, hvor sidstnævnte er tykkere og hule.

 

De nåle, som anvendes til akupunktur, findes i flere forskellige tykkelser, og nogle er ikke tykkere end et hårstrå. Det er derfor en helt anderledes oplevelse, du vil have under en akupunkturbehandling. Akupunkturnåle er massive og de er lavet i stål. Dette gør at klingen kan slibes meget spids og skarps med kun et lille prik til følge.

 

Akupunkturnåle er til engangsbrug og er sterile, så der er ingen grund til bekymring for at blive smittet med sygdomme igennem nålene.

 

De fleste vil opleve akupunktur som afslappende og helt smertefrit. Mange vil kun lige mærke, når nålen stikkes igennem huden, og de fleste oplever det kun som et lille prik.

 

Der findes dog også nåle-fri behandlingsformer, såsom akupressur. Disse behandlingsformer kan bruges til personer, som lider af stor nåleskræk eller som er særligt sensitive.


Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer