Logo Søg Luk menu
 

Søg behandler

Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland eller Bornholm, er der ikke langt til en praktiserende akupunktør. Du finder nemlig akupunktører over hele Danmark, ikke bare i de store byer.
Indtast blot postnummer og find en registreret akupunktør nær dig.
 
Søg registrerede zoneterapeuter
Hold musen over disse ikoner for yderligere information om akupunktører.
Hvis der er flere akupunktører i et område, vises det med dette ikon. Klik på et af dem, for at zoome ind.


Krav til behandlerne

Medlemmer af Praktiserende Akupunktører har udover en uddannelse som akupunktør minimum 50 timers akupunkturrelevant efteruddannelse for hvert 3. år, de praktiserer akupunktur. Desuden skal vores medlemmer overholde en lang række etiske retningslinjer for god klinisk praksis.


For dig som patient betyder det, at du er i gode hænder, hvis du vælger en akupunktør blandt vores medlemmer. Du kan finde de enkelte klinikker og akupunktører her på siden. Læs om deres baggrund for at benytte akupunktur som behandling, og find information om, hvilke lidelser og symptomer den enkelte akupunktør behandler i sin praksis. Husk, at du altid kan kontakte behandleren med spørgsmål.Om akupunktur

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, men benyttes også på f.eks. hospitaler og hos alment praktiserende læger i både Danmark og udlandet. Forskning har påvist akupunkturs gavnlige virkning på en lang række lidelser. Hvis du lider af kroniske smerter, herunder hovedpine og migræne, ondt i ryggen, sportsskader, gigt, muskelsmerter, høfeber eller kredsløbssygdomme, kan akupunktur have en effekt. Tal med din akupunktør, og hør, om akupunktur kan være løsningen på dit problem.


Ideen bag akupunktur er at behandle centrale punkter i energibanerne, så kroppen bliver i stand til at genoprette balancen og helbrede sig selv. Akupunkturbehandlingen foregår ved hjælp af tynde, sterile akupunkturnåle. Nogle behandlere tager også f.eks. laser i brug i behandlingen. Nogle patienter er bange for, at akupunktur gør ondt. Men akupunktur er en næsten smertefri behandling, da nålene er meget tyndere end f.eks. de nåle, som bruges til indsprøjtninger.


Sygesikringen ”danmark” giver tilskud til behandling med akupunktur, hvis behandleren har indgået aftale med ”danmark”. Kig efter behandlere med ”danmark”-logoet.Find akupunktører i hele landet – fra Skagen til RødbyHer på siderne finder du links til registrerede akupunktører i hele Danmark. Hos Praktiserende Akupunktører har vi flere end 400 registrerede akupunktører i vores medlemsdatabase.


Mange af behandlerne holder til i de større byer – Aalborg, Aarhus, København og Odense, men du finder også akupunkturklinikker i små og mellemstore byer som Skagen, Frederikshavn, Nibe, Hjørring, Nykøbing Mors, Herning, Silkeborg, Sjællands Odde, Svendborg og mange flere byer.Kontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer