Logo Søg Luk menu
 

PRESSEAkupunktur virker

Det fastslår forskere nu. Læs mere her:

http://videnskab.dk/kort-nyt/akupunktur-hjaelper-mod-kroniske-smerterKvinder elsker akupunktur - Især dem mellem 45 og 66 år

Brancheforeningen Praktiserende Akupunktører har netop afsluttet en landsdækkende forbrugerundersøgelse, hvor formålet blandt andet var at afdække hvem, der går til akupunktør, hvilke behandlinger, der typisk efterspørges, tilfredsheden blandt forbrugerne, herunder kvaliteten af behandlingerne samt prisniveauet.

Læs mere herPA på ”Lægedage”

Praktiserende Akupunktører blev positivt modtaget af praksislægerne:


”Lægedage 2009” i Bella Center, som er et lukket arrangement for læger og praksispersonale, åbnede i år for første gang dørene for en deltager fra den alternative verden. Og for brancheforeningen ”Praktiserende Akupunktører” (PA), som var blandt de 95 udstillere, var det en så positiv oplevelse...

Læs mere herHjælp dine medarbejdere med rygestop

Loven om Rygestop på offentlige og private arbejdspladser træder i kraft den 15.august. Ca. hver femte virksomhed (21 %) har i dag tilbud, der kan hjælpe rygere, der gerne vil stoppe med at ryge (kilde: Sundhedsstyrelsen). Er I en af de virksomheder der ønsker at hjælpe jeres medarbejderne med rygestop, kan der være stor hjælp at hente med akupunktur.


Læs mere herLæger - ikke veluddannede akupunktører

"Patienterne bør vælge Registrerede Akupunktører frem for læger, der kun har kendskab til denne behandlingsform via lidt efteruddannelse", siger formanden for Praktiserende Akupunktører.


Ruth Kirkeby, speciallæge og formand for Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur, udtaler den 10. januar i dagspressen:  Når syge mennesker søger behandling, er de bedst tjent med behandling i det autoriserede system. De skal undersøges og behandles af fagfolk, som kender til fysiologi og sygdomslære. Ellers risikerer man, at akupunkturen dæmper symptomer på en mere alvorlig sygdom, som kræver behandling.


Denne udtalelse provokerer formanden for Praktiserende Akupunktører Birte Nielsen.

Læs mere herSikker behandling med nåle

Ny lov giver akupunktørerne et skulderklap, men gør det samtidig endnu vigtigere at finde frem til de Registrerede Alternative Behandlere.

Læs mere herRygestop

Foreningen Praktiserende Akupunktører (PA) har i årets første måneder gennemført en mindre undersøgelse af 42 patienters erfaringer med akupunkturbehandling i forbindelse med rygeafvænning
.

Læs mere herKontakt os: 70 25 25 09 eller info@aku-net.dk
OKWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer